Multikamer

Multi-room / Whole House muziek

NU AANBIEDEN: Drie Kamer Muziek Systeem - Beginnend bij $1,099

Hoe het werkt

Waarom Como Audio in uw hele huis plaatsen?

Hoe-naar-Video


NU AANBIEDEN: Drie-Kamer-Muzieksysteem

Of u nu naar uw favoriete muziek wilt luisteren in één kamer of in alle kamers, wij hebben een eenvoudige oplossing. Ons drie kamer-muzieksysteem geeft u 3 one-touch, hi-fidelity muzieksystemen - Musica plus twee SoloHet is allemaal in Piano White - om te genieten waar u maar wilt in uw huis. Onze muzieksystemen bieden oneindig veel muziekbronnen, waaronder geïntegreerde streamingdiensten, internetradio, DAB+, cd's en meer.


Meer Como Audio Nieuws

(terug naar boven)


Hoe het werkt

Elk Como Audio muzieksysteem kan worden gegroepeerd met anderen in de Como Audio familie. Er kunnen maximaal 5 muzieksystemen in een groep worden opgenomen, en dezelfde audio kan naar elk ervan worden gestreamd, zodat u, waar u ook gaat in uw huis, uw favoriete nummer kunt horen. Groepen worden gemaakt in de gratis Como Control App, die beschikbaar is voor iOS en Android. Via de app kun je kiezen van welke van je muzieksystemen je wilt streamen, naar welke bron je wilt streamen en naar welke bron je luistert. Groepen kunnen ook eenvoudig worden verwijderd als u elk muzieksysteem afzonderlijk moet gebruiken. We hebben ook een Hoe kan ik een video maken? voor het instellen van een controle-applicatie voor multi-room streaming.

(terug naar boven)

Waarom zou u Como Audio in uw hele huis zetten?

Er zijn veel keuzes als het gaat om multiroom audiosystemen en ze doen allemaal hetzelfde. Waarom dan kiezen voor Como Audio?

  1. Geluid: Onze muzieksystemen zijn voorzien van een aangepaste woofer en DSP-toonregeling en een 30 WPC-klasse D-versterker. De tweeter en woofer zijn ondergebracht in een dikke, gepoorte MDF-kast, net als een old school hifi-luidspreker.
  2. Kijk: We weten dat een heel huissysteem prominent aanwezig zal zijn in uw huis, dus u wilt iets dat er elegant uitziet. Daarom maken al onze systemen gebruik van meubelfineer, echt houtfineer of meerlaagse pianoglansafwerkingen, geanodiseerde aluminium frontpanelen, knoppen en luidsprekerroosters.
  3. Aanraken: Al onze muzieksystemen hebben eigenlijke bedieningselementen - vooraf ingestelde knoppen, bedieningsknoppen en een afstandsbediening voor wie onze app niet kan of wil gebruiken. Druk op één enkele preset op het systeem, het systeem wordt ingeschakeld en de muziek wordt afgespeeld op alle systemen in die groep. Elk toestel heeft ook een kleurendisplay zodat u kunt zien wat u doet en waar u naar luistert.
  4. Ondersteuning: Al onze modellen worden ondersteund door een garantie van twee jaar, gratis levenslange technische ondersteuning van onze ervaren medewerkers in Boston en een proefperiode van 60 dagen bij aankoop direct aan huis.

(terug naar boven)


Hoe-naar-Video

(terug naar boven)