Ons Verhaal

Tom DeVesto

Ontwerper, innovator, audiodeskundige, fabrikant en oprichter


Toonaangevende Consumer Electronics Hall of Fame Legend en Visionary Tom DeVesto is de afgelopen 40 jaar trouw gebleven aan een eenduidige missie, en dat is het brengen van een nieuwe ervaring op de markt voor consumentenelektronica - een die de verwachtingen overtreft en verbetert.

Of hij nu de theaterervaring aan het thuispubliek introduceert met Advent en Kloss Video grootbeeld TV's, of dat hij stereosystemen rechtstreeks aan de consument verkoopt met Cambridge SoundWorks, of dat hij met Tivoli Audio hoogwaardige radio's en muzieksystemen met een geweldig design en een geweldig geluid maakt die een ander tijdperk weerspiegelen, Tom DeVesto verliest nooit het doel uit het oog: een hoogwaardig product maken dat de nieuwste technologie ondersteunt - eenvoudig te bedienen is - een onderscheidend ontwerp heeft - een kleine hoeveelheid ruimte in beslag neemt - en niet verouderd raakt.

Miljoenen producten van Tom DeVesto worden vandaag de dag wereldwijd gebruikt. Hij keert terug naar de markt voor consumentenelektronica met een nieuw bedrijf uit Boston Massachusetts, "Como Audio". Hier zet hij zijn doel voort om hoge prestaties, visie, design en duurzame producten naar de consument te brengen. Producten die, hopelijk, de lat voor hun verwachtingen blijven leggen. Blijf op de hoogte!

Lees meer over COMO AUDIO en krijg meer productdetails op:
www.avinnovators.nlCTA Award video Tom DeVesto - 2017