Terugbetalingsbeleid

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel een retouraanvraag kunt indienen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kwitantie of het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via info@avinnovators.nl. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourzendingslabel en instructies over hoe en waar je het pakketje naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te doen, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele retouropdrachten via info@avinnovators.nl.


Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.


Uitzonderingen/niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke artikelen (zoals voedsel, bloemen of planten), aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen), en persoonlijke verzorgingsartikelen (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retouren voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact op met ons als u vragen of zorgen heeft over uw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen of cadeaubonnen accepteren.


Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.


Restituties
We zullen je op de hoogte brengen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en je laten weten of de restitutie is goedgekeurd of niet. Als het artikel is goedgekeurd, wordt het automatisch teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardbedrijf de terugbetaling ook verwerkt en gepost heeft.